Explosiv dansklass med gung, attityd och lekfullhet

Brasiliansk funk är en dansstil som har kommit att bli ett fenomen i världen. Stilen har olika namn- från favela funk, funk carioca till baile funk. Det började som en specifik stil från favelorna i Rio och har kommit att utvecklas till flera förgreningar. Du hittar i dagens funk allt från passinho (separat gren inom funk), hiphop, pop, reggaeton, samba, karibiska influenser och instrumentella beats. Funken är urban dans från Brasilien, skapad från gatorna i Rio de Janeiro och São Paolo.

Räkna med att få använda höfter och snabbt fotarbete, gott om koordination och mycket musikalitet. Koreografiska delarna delas upp i nivå, du som har dansat längre får möjlighet att fördjupa dig och du som aldrig har dansat, får lägga på de lager som du känner dig bekväm med. Kursen passar alla nivåer, varje moment anpassas efter deltagarna. Denna kurs är helt skräddarsydd och finns endast hos oss.

Nivå: Öppen nivå, passar alla.
Kursstart och datum: Se schema (7 v i aug / 5 v i okt, 55-60 min per gång)

Studio: Luntmakargatan 94, Seropian Fight Club (du får portkod vid anmälan)

Pris: 

  • Danskurs 7 v, 1250 kr
  • Danskurs 5 v, 920 kr
  • Ny kursstart 19 oktober! Denna gång kan du välja mellan Braz Mix eller Brazilian Funk. Skillnaden mellan kurserna är att Braz Mix är en blandning av 3 v funk, sedan 2 v med axé och samba reggae.