Företag och grupper

Boka oss till företagseventet

Core of Culture är mer än en dansskola. Vi får ofta äran att dansa, undervisa eller projektleda på uppdrag från företag och organisationer som vill liva upp företagsfesten eller göra något nytt och annorlunda för sina kollegor. Läs mer nedan om vad vi kan tänkas hjälpa till med för att just ert event ska bli lyckat och minnesvärt.

Boka oss för dansshow, workshop eller varför inte ha oss som bollplank när ni planerar eventet?

Kontakta oss

Kontakta oss

Se våra referenser

Se våra referenser

 

Dansshow

Vi erbjuder dansshower till företag som vill ha något annorlunda och unikt.

Danskompaniet Jeito består av professionella dansare inom brasilianska, latinamerikanska och andra konstnärliga stilar som passar både till det stora eventet som det lite mindre. Boka dansgruppen till:

  • Kick-offs
  • Jubileumsfirande
  • Festival
  • Jul/Sommarfest
  • Personalfest
  • Konferens/Mässa
  • Promotions
  • TV-produktioner

Jag vill veta mer om dansshow

Mer om dansshow

 


Workshops

Boka ett danspass som lyfter eventet!

Här kan du boka en annorlunda och rolig workshop som kommer att lyfta energin på ert event. Vi erbjuder workshops till företag och organisationer som vill tillföra mer energi till deltagarna och lyfta festen med en rolig aktivitet!

Vi garanterar att det blir en minnesvärd upplevelse. Vi kan erbjuda flera olika typer av kreativa workshops och dansstilar, kontakta oss så hjälper vi er.

Stort tack för att ni åkte ut till våra dansläger i skärgården och höll sambalektioner inför våra brasilianska temakvällar. Det var mycket bra upplägg, pedagogiskt, roligt och vi hann lära oss mycket. Dansläraren smittade av sig med sin härliga energi och positiva attityd. Kommer absolut att rekommendera er. Stor kram och stort tack!

– Annika, Sailsalsa


Event & Projektledning

Banner Projektledning

Vi hjälper er att projektleda festen, konferensen eller företagsaktiviteten. Core of Culture skapar och medverkar även i projekt och kulturevenemang. Vi kan ordna projektledningen inför festivalen, festen och det publika evenemanget.

Mer om projektledning

Mer om projektledning

 

wordpress hemsida wordpress hemsida