Möhippa

Boka dans till möhippan!

Att gifta sig är en av de absolut viktigaste dagarna i ens liv, och möhippan är en viktig en del av det där bruden får tillfälle att fira med alla sina vänner. Efter alla år blir vi fortfarande lika glada över att så många väljer att ha sin möhippa med oss!

För oss är det viktigt att ni får så kul och att klassen blir så minnesvärd som möjligt, och vi lägger ner mycket tid och omtanke för att ni ska trivas. Så om ni söker efter en rolig aktivitet till möhippan, kan ni boka ett roligt och minnesvärt danspass för möhippan och den blivande bruden här. Vi kan anpassa danspasset efter era önskemål och är specialiserade inom olika stilar. Vi har även samarbeten inom andra konstformer och holistiska principer, så det är fullt möjligt att tex ha andra typer av pass med oss (tex yoga, akrobatik, konstnärlig dans mm).

  • Vi håller till i centrala lokaler i Stockholm, alla med tillgång till omklädningsrum och dusch.
  • Det finns möjlighet att boka in på olika studios i Stockholm, kontakta oss så hittar vi något som passar er!
  • En klass är ca 60 min, finns även alternativ för 90 min.
  • Pris är ca 270 kr/person och inkluderar hyra av danssal, workshop, restid och kreativ planering.
  • Vid bokning av samba har bruden har möjlighet att låna sambadräkt med fjäderkrona och hela utstyrseln. Varför inte prova på att vara sambadrottning för en dag?
  • Vi fotar och filmar gärna vid önskemål (utan extra kostnad)!

Ni kan välja bland flera olika dansstilar, vi har gott om erfarenhet och kunskap. Vi älskar att få samtal och mail, så varmt välkomna att kontakta oss, så hjälper vi er!

Skicka en förfrågan

Skicka en förfrågan