Dansa lekfullt med din feminina energi och dansglädje

Det här är en danskurs för dig som vill omfamna din inre lekfulla gudinna. Latin FemVibe kan beskrivas som en stil med riktigt mycket ”fempower”, fokus är på att framhäva och uttrycka vår naturliga femininitet. Här får du uppleva att göra det ”the latin way”! Vi dansar till latinamerikansk, brasiliansk, karibisk och tribal musik och jobbar koreografiskt med mycket uttryck och känsla.

Till skillnad från danskursen Urban Latin Mix fokuserar vi främst här på höfter, bål och rumpa och tar med twerkinspirerade moves på ett lekfullt sätt. Energimässigt tar vi kraften från vår livmoder, den skapande kraften inom oss, för att få igång vår kreativa energi och leka fram livet.

Vi tränar på musikalitet, kroppskontroll och koordination och fokuserar på känslan i musiken, samtidigt som vi lockar fram den inre gudinnan inom oss. Detta är en kurs på öppen nivå, där vi lägger prestige åt sidan och istället fokuserar på att ha kul på vägen. Vi kombinerar dansövningar med teknik, och massa skratt och träningsvärk utlovas!

Vi dansar även till koreografi. Denna kurs är helt skräddarsydd och finns endast hos oss! Kursen passar alla nivåer.

Nivå: Öppen nivå, passar alla.
Kursstart VT22: Mån 31 jan kl 18.00-19.00
Kursstart HT22: Planeras mån 29 aug kl 18.00-19.00
Datum:
31 jan – 25 apr, 11 veckor. Uppehåll: 28 feb och 18 apr.

Studio: Sveavägen 128, Dance Connection.
Pris: 1900 kr (för rabatter, se här)