Lekfull klass som drar fram din feminina energi och dansglädje

Det här är en danskurs för dig som vill omfamna din inre lekfulla gudinna. Latin FemVibe kan beskrivas som en stil med riktigt mycket ”fempower”, fokus är på att framhäva och uttrycka vår naturliga femininitet. Här får du uppleva att göra det ”the latin way”. Vi dansar till latinamerikansk, brasiliansk, karibisk och tribal musik, jobbar koreografiskt med mycket uttryck och känsla. Allt från bachata, instrumentell musik till reggaeton till funk!

Till skillnad från danskursen Urban Latin Mix fokuserar vi främst här på höfter, bål och rumpa och tar med twerkinspirerade moves på ett lekfullt sätt. Gång, armrörelser och sensualitet får också sin plats. Energimässigt tar vi kraften från vår livmoder, den skapande kraften inom oss, för att få igång vår kreativa energi och leka fram livet.

Vi tränar på musikalitet, kroppskontroll och koordination och fokuserar på känslan i musiken, samtidigt som vi lockar fram den inre gudinnan inom oss. Detta är en kurs på öppen nivå, där vi lägger prestige åt sidan och istället fokuserar på att ha kul på vägen. Vi kombinerar dansövningar med teknik, och massa skratt och träningsvärk utlovas!

Vi dansar även till koreografi. Denna kurs är helt skräddarsydd och finns endast hos oss! Kursen passar alla nivåer, för dig som aldrig har dansat som för dig med mer dansvana. Övningarna och innehållet anpassas efter deltagarna. Denna termin blir det kortare kurs pga heltidsstudier för kursledare. Vi rekommenderar att kombinera denna kurs med Urban Latin Mix eller Elemental Flow.

Nivå: Öppen nivå, passar alla.
Kursstart: Mån 16 okt kl 17.00-18.00
Kursdatum:
16 okt-20 nov, 5 veckor

Studio: Luntmakargatan 94, Seropian Fight Club (finns portkod, du får den vid anmälan)

Pris: 950 kr