Boka dansshow som kommer att ligga kvar i minnet lång tid framöver.

Jeito skapar dansföreställningar utöver det vanliga med latinamerikanska och brasilianska stilar som möts i synergi med moderna element. Gruppen har uppträtt på stora, offentliga evenemang, festivaler och på privata fester och bröllop. J E I T O anlitas av företag, eventbyråer, privatpersoner och festivalarrangörer som söker efter något annorlunda och unikt.

J E I T O  är ett uppskattat danskompani med många uppdrag bakom sig. Gruppen bokas för både större och mindre evenemang och har stor erfarenhet från TV-produktioner, musikvideos och scenframträdanden. Alla dansshower bär med sig en egen prägel och egen koreografi- här eftersträvas högsta konstnärliga kvalitet i alla framträdanden.

Inför varje event handplockas våra dansare utifrån dansstil och konstform. Att vi har specialistdansare inom stilar som samba, latin, capoeira, afro, slagverk gör J E I T O unikt i sitt slag som danskompani. Gruppen samarbetar också med musiker vid önskemål för att höja känslan och upplevelsen ytterligare.

Skicka förfrågan

Skicka förfrågan

Mer om JEITO

Mer om JEITO

Referenser

Referenser

Media (bilder/videos)

Media (bilder/videos)