Dansskola

Välkommen till Core of Culture, en dansskola i Stockholm.

Här hittar du dansskolan för vuxna och ungdomar. Vi har danskurser i samba, reggaeton, afrobrasilianska danser, contemporary/modern dans m.m för alla nivåer.

Vår vision för kurserna är att skapa en helhet och vi tar med principen “body, mind, spirit” under klasserna. Hos oss är dans mer än steg och teknik, det handlar om en helhet. En inre balans mellan kropp, sinne och själ.

Utöver teknikträning och grund får du med dig musikalitet, kroppsmedvetenhet och koordination och verktyg för att få ut ditt unika självuttryck. Under klasserna får du prova på allt från improvisation till koreografi och skapande övningar, så att du kan få med dig så mycket som möjligt från klasserna och dansa utifrån DIG och där du är.

Med endast 15 platser per kurs får du som elev en lärare som ser dig, chans att utvecklas snabbt, och massa skratt och svett på köpet!

Under danskurserna jobbar vi skapande och öppet så att du kan dansa utifrån dina förutsättningar och mål. Våra elever är alla olika- här finns eleven som aldrig tidigare dansat men som vill hitta en ny rolig hobby eller träning, eleven som dansat lite tidigare men som har tagit en paus och nu vill dansa igen, till eleven som vill ha dansen till mer än en hobby. Anledningarna till varför någon börjar dansa är olika, men en gemensam nämnare är att vi mår bättre av det. Vårt mål är att du ska lämna varje dansklass gladare, starkare och full med inspiration.

Prova på en klass!

Prova på en klass!

Prova på

Våra danspedagoger är själva professionella dansare sedan många år

Vi på Core har stort engagemang för eleverna, vi brinner för dansen och för att sprida dansglädje, samtidigt som vi hela tiden utvecklas genom till exempel utbildningar och inspirationsresor. Som elev kan du känna dig trygg med att vi endast arbetar med erfarna och duktiga danspedagoger.

Många väljer oss för att vi är en personligare dansskola som ser eleven.

Det finns en plats för alla, oavsett om du kommer för att ha en rolig hobby, dansa professionellt eller utvecklas som dansare. Som elev hos oss får du:

  • Dansa i mindre grupper om max 15 personer
  • Utvecklas inom dansen, vi utgår från dig och där du är i dansen
  • En lärare som ser dig och ger dig chans att utvecklas
  • Dansklasser med dansglädje och genuin känsla i fokus
  • Tillgång till massor av videos, inspiration och annat material via vår privata Facebook-grupp

Här hittar du våra danskurser

Danskurser

Anmäl dig här!

Anmäl dig här!