Dansa samba, reggaeton, afrobrasilianskt och andra dansstilar.

Hos oss hittar du danskurser för alla nivåer, nybörjare till avancerade. Våra danspedagoger har arbetat professionellt med dans i många år och vi erbjuder mindre grupper med max 18 platser per kurs (vi följer läget i världen och anpassar verksamheten efter rådande läge).

Visionen för kurserna är att skapa en helhet för dig. Här är dans mer än steg och rörelser. Att dansa gör inte bara gott för kroppen, det är också fantastiskt för vår själ, vårt välmående och vårt sinne. Dans är mindfulness, i rörelse. På våra dansklasser får du, förutom genuin dansundervisning, också lära dig att dansa mer skapande och konstnärligt, dansa självständigt och behålla den essens av dig som gör dig unik.

Anledningarna till varför någon börjar dansa är många, men en gemensam nämnare är att vi mår bättre av det, vår energi förändras. Vårt mål är att du ska lämna varje dansklass full med inspiration och glädje, med en nyfunnen styrka och kreativitet som går inifrån och ut.


Många väljer att dansa med oss för att vi är en personlig dansskola.

Det finns en plats för alla, oavsett om du kommer för att ha en rolig hobby, dansa professionellt eller utvecklas i din dans. Som elev hos oss får du:

  • Dansa i mindre grupper (max 18 personer under rådande situation)
  • Erfaren och engagerad lärare med spetskompetens inom varje dansstil
  • Utvecklas inom dansen med en lärare som ser dig, utgår från dig och där du är i dansen
  • Creative Dance, skapande dans-övningar finns med i alla kurser (bygger på Laban-teknik, finns även inom den nutida/moderna dansen).
  • Fördjupa dig och hitta känslan inom varje dansstil
  • Genuin dansträning med holistiskt, kreativt och konstnärligt fokus
  • Tillgång till en mängd videos, inspiration och mycket mer via privat Facebook-grupp

Dansschema & priser

Prova på


Samba & Brazilian Dance

Samba hör till en av våra mest omtyckta danskurser! Under kursen lär vi oss flera olika brasilianska dansstilar.

På nybörjarnivå fokuserar vi på samba no pé (också kallad karnevalssamba, känd från Rio). Därefter går vi över till att inkludera andra rytmer och afrobrasilianska danser (som pagode, sambareggae, afrobrasilianskt, samba de roda m.m.), för att du ska få en helhet.

Under klasserna tränar vi uttryck, musikalitet, improvisation och teknik och utforskar vår kreativa sida genom skapande och koreografiska övningar. På fortsättningsnivå går vi över till att konstnärligt utforska dansen.
Finns även som lunchklass!

Finns även som lunchklass! Mer info här

Mer om kursen

Anmäl dig här


Urban Latin Mix

Här dansar vi till musik från den latinamerikanska och karibiska klubbscenen. Den här klassen är full med attityd, explosiva rörelser och musik. Här kan du lära dig stilar som reggaeton och brasiliansk funk och vi fokuserar mycket på höfter, uttryck, koordination och gung. Vi dansar även till koreografi. Kursen passar alla nivåer. Denna kurs är helt skräddarsydd och finns endast hos oss!

Mer om kursen

Anmäl dig här


Latin Feminine Vibe

Detta är danskursen för dig som vill omfamna din inre gudinna på ett lekfullt sätt.
Latin FemVibe kan beskrivas som en stil med riktigt mycket ”feminine power”, där vi fokuserar på att framhäva och uttrycka vår naturliga femininitet. Här får du uppleva att göra det ”the latin way”! Vi dansar till musik från den latinamerikanska/karibiska och brasilianska klubbscenen och jobbar koreografiskt med mycket attityd och känsla.

Till skillnad från danskursen Urban Latin Mix fokuserar vi främst här på bål, rumpa, rygg och höfter med twerkinspirerade rörelser, kroppskoordination och uttryck. Detta är en kortare kurs, där vi lägger prestige åt sidan och istället fokuserar på att ha kul på vägen. Vi kombinerar dansövningar med teknik, och massa skratt och träningsvärk utlovas!

Denna kurs är helt ny och finns endast hos oss! Kursen passar alla nivåer.

Mer om kursen

Anmäl dig här


Creative Dance (Skapande dans)

Fri och kreativ dans som vidgar ditt dansuttryck och skapande, helt prestigelöst och lekfullt! Creative dance eller skapande dans handlar om att skapa själv, utforska, improvisera och komponera, inte bara efterbilda rörelser. Skapande dans bygger på Laban-teknik, som utgår från en känsla eller inre bild som får utrymme att växa sig fram och uttryckas genom kroppen. Laban-tekniken utvecklades av Rudolf von Laban (rörelseteoretiker från Österrike, 1879-1958) och finns även med inom contemporary dans/nutida dans.

Creative Dance finns med som hörnsten i alla våra kurser och workshops (främst i kursen Shamanic Energy Dance). Inom creative dance finns inget rätt eller fel, eftersom det helt utgår från dig själv och dina sinnen (syn, hörsel, smak, lukt och känsla). Här utforskar vi med hjälp av konstnärliga övningar, vår fantasi och dansar utifrån våra egna förutsättningar och där vi befinner oss i dansen.

Creative Dance är för alla nivåer och dansgenrer. Det är även för dig som vill fördjupa dig inom dans-och rörelseteknik, improvisation, koreografi mm.

Mer om Creative Dance


Dansa under lunchen!

Lunchpass för dig som arbetar kvällar, är föräldraledig, student, sjukskriven, arbetssökande eller hellre vill dansa under lunchen. Kurserna är på öppen nivå, passar alla och syftet med lunchklasserna är att tillföra extra energi, kreativitet och glädje. Denna danstermin kan du välja mellan samba och brasilianska danstilar eller shamansk energidans.

Danskurserna hålls centralt i Stockholm (Sveavägen 128, Dance Connection).
Vi kör max 15-18 pers per klass så du kan dansa på ett säkert avstånd, och du får möjlighet att vara i en mer individuell miljö med lärare som kan anpassa upplägget utefter var du befinner dig och vill uppnå. Det ger större och snabbare möjlighet till utveckling och du får stort utrymme för personlig feedback. 

Mer om lunchklasser


Workshops & Privatklasser

Vi blir ofta tillfrågade att hålla workshops för grupper och företag och även våra privatklasser är mycket omtyckta. Boka oss för privatklasser och workshops för både privatpersoner och företag i alla dansstilar.
Online, i studio eller hos er, ni väljer! Kontakta oss nedan så hjälper vi er gärna.

För företag

För möhippa