Danskurser för vuxna och unga

Dansa samba, reggaeton, afrobrasilianskt och andra dansstilar.

Hos oss hittar du danskurser för alla, nybörjare till avancerade. Våra danspedagoger har arbetat professionellt med dans i många år och vi erbjuder mindre grupper med max 18 platser per kurs för att du ska få ut så mycket av klassen som möjligt.

Vår vision för kurserna är att skapa en helhet för dig. För oss är dans mer än steg och rörelser, det handlar om en helhet. Att dansa gör inte bara gott för kroppen, det gör även gott för vårt medvetande och välmående, det är verkligen mindfulness i rörelse, då vi är närvarande i varje stund. På våra dansklasser får du förutom genuin dansträning, även skapande och kreativt innehåll så att du kan dansa utifrån dina förutsättningar och mål.

Alla vi som gått en danskurs har någon gång varit där. Känslan av att “jag kan inte göra det där”, “men jag har ingen taktkänsla”, “jag är stel som en pinne”, alla “men”..men då säger vi alltid –  det är väl just därför du kom! Hittills har ingen av våra hundratals elever genom åren lämnat en termin “stel som en pinne”. Många av våra elever har dansat med oss sedan starten och lika många har gått vidare till att uppträda och dansa med oss på stora evenemang.

Anledningarna till varför någon börjar dansa är olika, men en gemensam nämnare är att vi mår bättre av det. Vårt mål är att du ska lämna varje dansklass gladare, starkare inifrån och full med inspiration.

Många väljer oss för att vi är en personligare dansskola.

Det finns en plats för alla, oavsett om du kommer för att ha en rolig hobby, dansa professionellt eller utvecklas som dansare. Som elev hos oss får du:

  • Dansa i mindre grupper om max 18 personer
  • Utvecklas inom dansen, vi utgår från dig och där du är i dansen
  • En lärare som ser dig och ger dig chans att utvecklas
  • Fördjupa dig och hitta känslan bakom varje dansstil
  • Dansklasser med genuin dansträning kombinerat med ett holistiskt och konstnärligt perspektiv
  • Tillgång till massor av videos, inspiration och annat material via vår privata Facebook-grupp!

Här hittar du dansschemat och priser

Här hittar du dansschemat och priser

Prova på gratis!

Prova på gratis!


Samba & Brazilian Styles

culture_1

Samba & Brazilian hör till våra populäraste danskurser! Under kursen lär vi oss flera olika brasilianska dansstilar. På nybörjarnivå fokuserar vi på samba no pé (också kallad karnevalssamba känd från Rio). Därefter går vi över till att inkludera även afrobrasilianska danser (som pagode, sambareggae, afro, samba de roda m.m.), för att få en helhet över alla olika danser som finns.

Under klasserna tränar vi uttryck, musikalitet, improvisation och teknik och hittar vår kreativa sida genom bland annat skapande övningar. På fortsättningsnivå går vi över till även utforska dansen konstnärligt.

Mer om kursen

Mer om kursen

Anmälan VT 2019

Anmälan VT 2019


Urban Latin Mix

Urban Latin MixHär dansar vi till musik från den latinamerikanska och karibiska klubbscenen. Den här klassen är full med attityd, explosiva rörelser och grym musik. Här kan du lära dig stilar som reggaeton och brasiliansk funk och vi jobbar mycket med höfter, uttryck, koordination och gung. Vi dansar även till koreografi. Kursen passar alla nivåer. Denna kurs är helt skräddarsydd och finns endast hos oss!

Mer om Urban Latin Mix

Mer om Urban Latin Mix

Anmälan VT 2019

Anmälan VT 2019

 


Street Brazil

urban-brasil-mixHär dansar vi till musik från brasilianska gatustilar. Kursen passar alla nivåer. Vi dansar stilar som axé, “streetsamba”, samba reggae, men inkluderar även andra klubbstilar.

Skicka en intresseanmälan!

Skicka en intresseanmälan!

 

 

 


Creative Dance Camp

Dansworkshops som är alla noga planerade för att fördjupa och utmana dig inom dansens olika element.

Vi fokuserar på olika delar: musikalitet, improvisation, koreografi, skapande övningar, sceniskt/personligt uttryck och mycket mer. Målet är att fördjupa oss i att hitta vårt unika rörelsespråk med både individuella övningar och övningar i grupp.

Vi utmanas utifrån våra egna förutsättningar och där vi befinner oss i dansen. Musiken varierar från latinamerikansk/brasiliansk/karibisk/afrikansk till klassisk och instrumentell musik. Detta är ett utmärkt tillfälle för att utvecklas ett steg längre i i din dans.

Skicka en intresseanmälan!

Skicka en intresseanmälan!

 


Privatklasser

Vi erbjuder även privatklasser och workshops för både privatpersoner och företag i alla dansstilar, kontakta oss nedan för mer information!

För företag och grupper

För privatpersoner

För företag och grupper

För privatpersoner