Danskurser för vuxna och unga

Dansa samba, reggaeton, afrobrasilianskt, feminine vibe och andra dansstilar.

Hos oss hittar du danskurser för alla, nybörjare till avancerade. Våra danspedagoger har arbetat professionellt med dans i många år och vi erbjuder mindre klasser med max 15 platser per kurs.

Vår vision för kurserna är att skapa en helhet för dig. Därför har vi med filosofin “body, mind, spirit” under klasserna, vi vet att dansa gör inte bara gott för kroppen, det gör även gott för sinnet och själen. Vi kombinerar därför ren dansträning med ett holistiskt perspektiv, där du verkligen får utmanas i hur du kan uttrycka dig mer autentiskt.

Under danskurserna jobbar vi även skapande och öppet så att du kan dansa utifrån dina förutsättningar och mål. Varför vi börjar dansa har många olika anledningar, men en gemensam nämnare är att vi mår bättre av det. Vårt mål är att du ska lämna varje dansklass gladare, starkare och full med inspiration.

Många väljer oss för att vi är en personligare dansskola.

Det finns en plats för alla, oavsett om du kommer för att ha en rolig hobby, dansa professionellt eller utvecklas som dansare. Som elev hos oss får du:

  • Dansa i mindre grupper om max 15 personer
  • Utvecklas inom dansen, vi utgår från dig och där du är i dansen
  • En lärare som ser dig och ger dig chans att utvecklas
  • Fördjupa dig och hitta känslan bakom varje dansstil
  • Dansklasser med dansglädje och musik i fokus
  • Tillgång till massor av videos, inspiration och annat material via vår privata Facebook-grupp!

Här hittar du dansschemat och priser

Här hittar du dansschemat och priser


Samba & Brazilian Styles

culture_1

Samba & Brazilian hör till våra populäraste danskurser! Under kursen lär vi oss flera olika brasilianska dansstilar. På nybörjarnivå fokuserar vi på samba no pé (också kallad karnevalssamba känd från Rio). Därefter går vi över till att inkludera även afrobrasilianska danser (som pagode, sambareggae, afro, samba de roda m.m.), för att få en helhet över alla olika danser som finns.

Under klasserna tränar vi uttryck, musikalitet, improvisation och teknik och hittar vår kreativa sida genom bland annat skapande övningar. På fortsättningsnivå går vi över till även utforska dansen konstnärligt.

Mer om kursen

Mer om kursen

Anmälan HT 2018

Anmälan HT 2018

Prova på en gång!

Prova på en gång!


Urban Latin Mix

Urban Latin MixHär dansar vi till musik från den latinamerikanska och karibiska klubbscenen. Kursen passar alla nivåer. Vi fokuserar på reggaeton, men inkluderar även andra klubbstilar.

Rörelserna är explosiva och fulla med attityd, snabbt fotarbete, höfter och gung med känsla. Under klasserna tränar vi uttryck, musikalitet, improvisation och teknik och hittar vår kreativa sida genom skapande övningar. Vi dansar även till koreografi. Denna kurs är helt skräddarsydd och finns endast hos oss!

Mer om Urban Latin Mix

Mer om Urban Latin Mix

Anmälan HT 2018

Anmälan HT 2018

Prova på en gång!

Prova på en gång!


Street Brazil

urban-brasil-mixHär dansar vi till musik från brasilianska gatustilar. Kursen passar alla nivåer. Vi dansar stilar som axé, “streetsamba”, samba reggae, men inkluderar även andra klubbstilar.

Rörelserna är energifyllda och med mycket höfter och gung. Vi dansar även till koreografi. Denna kurs är helt skräddarsydd och finns endast hos oss!

Denna kurs har uppehåll höstterminen 2018!

Skicka en intresseanmälan!

Skicka en intresseanmälan!

 


Contemporary / Modern dans

girl-1219335_640Dansa modern och nutida dans. Under kursen kommer vi att resa genom koreografier och improvisationer, inspirerat av olika stilar. Vi riktar strålkastarna mot hur vi kan dansa för att utveckla en kroppsmedvetenhet och kunna välja vad vi vill dansa. Hur kan vi röra oss? Hur kan rörelsen kryddas? Framför allt är klasserna till för oss – för att fördjupa vårt eget intresse och uppskatta fenomenet dans.

Denna kurs har uppehåll höstterminen 2018!

Mer om Contemporary/Modern dans

Mer om Contemporary/Modern dans

Skicka en intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan

 


Privatklasser

Vi erbjuder även privatklasser och workshops för både privatpersoner och företag i alla dansstilar, kontakta oss nedan för mer information!

För företag

För privatpersoner

För företag

För privatpersoner