Banner Core of Culture 2016

Här kan du läsa om vad våra elever tycker om Core of Culture

Utan våra elever skulle inte Core of Culture finnas. Därför blir vi så glada när vi får tillbaka feedback, som gör att vi kan förbättras och bli ännu bättre. Här nedan kan du läsa om vad några av våra elever tycker.


Underbar lärare, fantastisk stämning i vår grupp, opretentiöst men proffsigt! Jag har aldrig dansat på det här sättet, med att verkligen få tid till att låta ett visst rörelsemönster sätta sig i kroppen.

Jag tycker att det har varit super att vi inte haft så mycket koreografi och det förvånade mig för jag har alltid älskat att dansa koreografier. Men det här har givit så mycket mer, mer långvarig kunskap. TACK! Jag bugar och bockar.

– Elev VT 2016, Urban Latin Mix


Jag har aldrig dansat på det här sättet, utan koreografier och med att bara stå och liksom röra sig till musiken. Det har varit både roligt och givande och det känns som att man hittar dansen inom sig!

Jag har heller aldrig känt mig så självsäker i en klass och det tror jag är för att läraren ser en och är en så himla bra pedagog som liksom lyckats plocka fram det bästa i en – utan att pressa och stressa.

Jag är så glad att jag hittat till Core of Culture och hoppas på att kunna göra come back nästa termin.

– Julia


Som alltid ett nöje att dansa för Lindsay, uppskattar det skapande och öppna sättet att jobba med dansen. Härlig energi och engagemang. Kommer sakna henne i höst!

– Elev VT 2016, Samba forts


ILan är helt fantastisk. Glad, ödmjuk, vänlig, pedagogisk, inspirerande och engagerad. Många rosor till honom!
Trevligt bemötande av all personal.

– Elev VT 2016, Street


Lektionerna tycker jag har varit bra med tanke på att man är nybörjare, har lärt mig en massa på bara några lektioner och det är super! Tack vare lärarens/lärarnas insats av att prestera så mycket och duktig att lära ut.
Fortsätt så!

– Elev VT 2016, Samba nybörjare


Vill tacka för en grym danskurs. Det är inte ofta man träffar på en lärare som är såväl pedagogisk och inspirerande som ödmjuk och uppmuntrande. Samtidigt som glädjen smittar av sig på hela gruppen så har du en förmåga att se och utveckla varje elev individuellt. Du lär oss att dansa med hjärta och att bejaka vår kvinnlighet och glädjen i dansen. Med oss hem får vi dessutom svettiga danskläder och en massa träningsvärk.

– Miriam


Hej! Vill bara tacka er tjejer för en bra kurs och att ni är så härliga! När jag kommer hem från dansen på onsdagskvällen så är jag så glad och full av positiv energi. Jag hoppas att jag kommer kunna fortsätta nästa termin och t.o.m. 2/ggr i veckan.  Kramar!

– Hanna


Jätte rolig danskurs för alla som gillar fart. Otrolig stimulerande och individuell lärare.
Jag kommer definitivt att fortsätta med att ha mitt danspass i trevligt sällskap. Tack för den här terminen, ses nästa!

– Birgit


Underbar och duktig lärare som ger oss massor med positiv energy! Har lärt mig mer än vad jag trodde skulle. Ser alltid fram emot tisdagar och onsdagar!

– Karen


Fantastiskt inspirerande lärare!!!

– Edna


Så himla grymt!! Livsupplyftande.

– Martina


Gör som många av våra elever har gjort, testa en klass eller anmäl dig till en danskurs!

Prova på att dansa

Anmäl dig till en danskurs