Öppet Hus och kursstart i februari!

Öppet Hus och kursstart 6 + 8 februari

Välkommen till vår dansstudio i Solna, endast 15 min från stan. Kom och testa våra populära dansklasser och prova på dansstilar som Samba, Afrobrasilianskt, Reggaeton, Latin mix, Feminine Vibe m.m. Om du letar efter en danskurs där du vill lära dig känslan bakom dansstilen där en lärare hela tiden ser dig och din utveckling, har du kommit rätt.

Vill du börja dansa och lära dig alla de rätta stegen, jobba på teknik och sätta koreografierna? Det är en del, men en liten del av det du får göra hos oss! För oss är dans så mycket mer, det handlar om självuttryck, medvetenhet, att hitta det unika i varje person som dansar hos oss och låta det förmedla sig i dansen. Skala bort, skala ner och bygga upp. Detta tillsammans med grunden (dvs rörelserna, tekniken, musikstilarna, historien och även koreografi) tror vi gör att kursernas innehåll får ett större helhetsperspektiv.

Vi har Öppet Hus 6 och 8 februari, då kan du testa våra danskurser helt gratis! Boka din plats genom att fylla i formuläret här, vi återkommer till dig via mail.

Välkommen!

Provdansa gratis i februari!

Provdansa gratis i februari!