Summer Dance Camp

Summer Dance Camp 2020

Välkommen på tre fördjupande dans-workshops med inriktning på det artistiska, det skapande och på dig där du befinner dig i dansen.

Med anledning till det som pågår i världen, har vi reducerat antal platser till max 12 personer. (Läs gärna i anmälningssidan om vilka åtgärder vi har tagit).

Summer Dance Camp är en mix av alla kurser vi har- det är dans, inre energiarbete och kreativt skapande. Vi utmanas utifrån våra egna förutsättningar och där vi befinner oss i dansen, med hjälp av skapande dans (handlar om att skapa själv, utforska, improvisera och komponera, inte bara efterbilda rörelser). Vi dansar till allt från latinamerikansk, brasiliansk, karibisk, afrikansk musik till instrumentell, tribal och experimentell musik. Du får även möjlighet att ta med dig din favoritmusik!

I en öppen och trygg miljö inspireras vi av varandra, och alla nivåer och dansstilar blandas. Summer Dance Camp är en dansresa in i dig själv, även för dig som har dansat ett tag och vill fördjupa dig inom dansteknik, improvisation, koreografi mm. Detta är ett spännande och roligt tillfälle att utvecklas ett steg längre i din dans.

Upplägg

  • Musikalitet och rytm
  • Improvisation och danskomposition
  • Skapande och kreativa dansövningar
  • Sceniskt och personligt uttryck
  • Konstnärliga och koreografiska verktyg som du kan använda dig av
  • Närvaro och medvetenhet (fysisk, emotionell, mental)
  • Meditation, visualisering och avslappning (kan ev finnas eteriska oljor eller rökelse i rummet)

Datum och tid:

  1. Mån 25 maj kl 18.30-20.00
  2. Mån 1 juni kl 18.30-20.00
  3. Mån 8 juni 18.30-20.00

Nivå: Vissa förkunskaper inom dans och rörelse är bra att ha, men mest handlar det om att ha en öppen attityd och våga utmana sig. Du dansar utifrån dina egna förutsättningar. Alla dansstilar är välkomna! Max 12 platser för att kunna hålla säkert avstånd från varandra när vi dansar.

Plats: Sveavägen 128, Dance Connection (gå bakom och runt gula bostadshuset).

Pris: 650 kr, 3 veckor. Varje workshop är 90 min, du får totalt 4,5 h träning.

Anmäl dig här

Anmäl dig här

wordpress hemsida wordpress hemsida