Workshops i höst/vinter 2018

Winter Camp 2018

Välkommen på Winter Camp! Dansworkshops under höst/vinter 2018.

Winter Camp är ett dansläger på tre tillfällen med dansworkshops som är alla noga planerade för att fördjupa och utmana dig inom dansens olika element.

Vi fokuserar på olika delar: musikalitet, improvisation, koreografi, skapande övningar, sceniskt/personligt uttryck och mycket mer. Målet är att fördjupa oss i att hitta vårt unika rörelsespråk med både individuella övningar och övningar i grupp. Vi utmanas utifrån våra egna förutsättningar och där vi befinner oss i dansen. Musiken varierar från latinamerikansk/brasiliansk/karibisk/afrikansk till klassisk och instrumentell musik.

Detta är ett utmärkt tillfälle för att utvecklas ett steg längre i i din dans.

Upplägg: Varje workshop innehåller två delar – första timmen är det fokus på sceniskt uttryck, skapande och konstnärliga övningar. Här kan deltagarna inspireras av varandra, då alla nivåer och dansstilar blandas. Andra delen är för dig som har dansat ett tag och vill fördjupa dig inom teknik, improvisation, koreografi mm. därför är nivån mer avancerad andra timmen. För att få en helhet är det bästa att gå hela campet, men det går också bra att gå en enstaka gång eller dela upp så att du endast går öppen nivå tex.

Datum: Tis 13 nov kl 18.15-20.15
Tis 20 nov kl 18.15-20,15
Tis 27 nov kl 18.15-20.15

Sista anmälningsdag: 7 november

Priser:

  • 1 gång, 2 h dans (200 kr)
  • Winter Camp 3 ggr, totalt 6 h (550 kr)*
  • Winter Camp 3 ggr, endast första timmen, 3 h (400 kr)

*Har du dansat denna termin? Kul! Då har du rabatt på 50 kr för hela campet och dansar då för 500 kr.

Nivå: Vissa förkunskaper krävs. Alla nivåer blandas och man dansar utifrån ens egna förutsättningar. Alla dansstilar är välkomna!

Max 15 platser per klass.

Anmäl dig här!