Välkommen


Jag heter Lindsay Burrows och driver – förutom Core of Culture, en holistisk och kreativ verksamhet som står på tre ben. Här erbjuder jag tjänster inom dans, projektledning & event och healing & holistisk vägledning. Alla till synes helt olika, men med en viktig sak gemensamt – det handlar om energi. Vare sig det är den som uppstår i mötet mellan människor på olika sätt, den vi bär inom oss själva och förmedlar ut eller transformationen som kommer till följd av att bli medveten och närvarande i sitt liv. Personlig och spirituell utveckling är den röda tråden som binder ihop allt.

Besök hemsidan

Besök hemsidan

 


Projektledning & Event

På ena benet finns passionen för människor i större sammanhang och skapandet av meningsfullt innehåll. Här erbjuder jag tjänster inom projektledning och eventproduktion. Som både utbildad projektledare och reseproducent med flera års erfarenhet har jag hittat min inriktning att arbeta främst inom den kreativa, kulturella och konstnärliga sektorn. Det finns något alldeles speciellt med att få vara i internationella miljöer och få kommunicera på flera språk, det är som att världen blir mindre och gränserna suddas ut.

Jag har förutom att vara verksamhetsledare för Core of Culture sedan 2013, även arbetat bland annat som reseproducent för volontärprojekt, projektkoordinator på Dansens Hus och examinerad projektledare inom event sedan 2014.

Kontakta gärna mig nedan för frilans- och projektuppdrag och samarbeten.

 


Kreativ & Konstnärlig verksamhet

På andra benet står passionen som har funnits sedan barnsben. Där ord är överflödiga och uttrycket kan te sig genom det universella språket – dans. I min konstnärliga verksamhet erbjuder jag kurser och workshops i dansgenrer från Brasilien och Latinamerika. Jag håller även i kreativa och holistiska workshops där innehållet är mer skapande och fokuserar snarare på energin än på dansen.

Visionen för kurserna är att skapa en helhet för dig och att du ska få ta med dig så mycket som möjligt. Utformningen i kurserna är därför holistisk, skapande och konstnärlig och jag kombinerar ren dansträning med det holistiska perspektivet, så att du verkligen får utmanas i hur du kan uttrycka dig mer autentiskt.

Som dansare och konstnärlig ledare bokas jag till show och föreställning på festivaler, företagsevent, bröllop, små som stora evenemang, i hela Sverige och utomlands. Jag arbetar även som danspedagog, dansare och konstnärlig ledare för Core of Culture, som jag och min syster grundade 2013.

Ta gärna kontakt med mig för dansuppdrag (dansare och koreografi), kurser, workshops och privatklasser. Jag arbetar både med företag och privatpersoner. Priser hittar du nedan.

 


Healing & Holistisk vägledning

Sist men absolut inte det minsta är det benet som binder ihop alla ben – holistisk, spirituell vägledning och healing. Holism (från grekiska holos, ”hel”, ”odelad) som ord betyder helhet, och är ett centralt begrepp för att förklara att helheten är större än summan av delarna och att ingenting kan beskrivas enskilt utan kontext. Det vill säga att orsaken bakom vissa upplevelser inte bara beror på en sak, det är flera saker som har lett dit.
Oavsett vad har hänt så är du nu i en del av din resa där du vill hitta en ny väg, en väg som leder till den du är menad att vara. Ibland kan det behövas lite hjälp på vägen.

Vad är healing?

Jag erbjuder healing-sessioner med eller utan vägledning / samtal.
Vad är då healing? Healing är den äldsta formen av kroppsligt och själsligt läkande, en form av energimedicin. Man kan säga att healing är en form av energiöverföring till individen från den renaste och mest kraftfullaste ljuskällan, healern agerar endast som en kanal. Allt som sker med intention från den mest renaste kärlek är en form av healing. Healing är inte kopplat till någon religion, tro eller kultur (många som är troende arbetar med healing tex).

Jag ger Reiki-healing både på distans eller personligen, beroende på vad du bor. Du kan även välja till vägledning och samtal till healing-sessionen, via telefon eller personligt möte. Det är bra om samtalen har en kontinuitet, då kan vi fokusera mer långsiktigt, men det går även bra med ett enskilt samtal.

Först fokuserar vi på vad det är du vill förändra och varför, och sedan får du med dig verktyg och insikter, alla med intentionen att ge dig klarhet och en helhet av vem du är och var du vill vara. Det hela handlar om att påminna dig om vad du egentligen redan vet inom dig själv. Jag delar med mig av verktyg och insikter (allt från hur du kan jobba med din egen energi och spiritualitet till astrologi, numerologi, mindfulness, energiövningar och mycket mer), så att du kan få klarhet i din alldeles unika väg.

Skönt att veta är att Reiki idag används som komplement till sjukvård i bl a USA, England och Sydamerika. Det är också godkänt som alternativmedicin av WHO. I Sverige är det godkänt som friskvård sedan 2007, så du kan känna dig helt trygg med att använda ditt friskvårdsbidrag eller dra av det på företaget.

Du kan boka tid med mig för vägledning, healing eller kombinera båda två.

Maila mig på lindsay.burrows.c@gmail.com eller telnr 0735 077 948. Välkommen att även kika på hemsidan, där hittar du mer information.

 


Priser

OBS! Både dans och healing är avdragsgilla för företag och godkända som friskvård.

Dans Pris
Privatklass 1 gång (60 min) 900:-
Privatklass 5 ggr (kontakta för paketpris)
Workshop/Möhippa (exkl lokalhyra) fr 3000:-
Kreativ workshop Företag (kontakta för offert)

 

Healing Pris
Reiki kontakthealing 500:-
Reiki distanshealing 300:-
Kontakthealing + vägledning 500:-
Distanshealing + vägledning 700:-