Möhippa

Boka dans till möhippan

Nu kör vi igång igen med att erbjuda danspass till möhippor under sommaren 2021. Vi blir lika glada varje gång när vi blir tillfrågade att ordna en aktivitet till möhippan, just nu är det högtryck så boka gärna in ett minnesvärt danspass!

Dagen en gifter sig är en av de absolut viktigaste dagarna i livet. Möhippan är en viktig dag, då det är då bruden får tillfälle att fira med alla sina vänner. Efter alla dessa år blir vi fortfarande lika glada över att så många väljer att fira sin möhippa med oss!

För oss är det viktigt att ni får så kul och att klassen blir så minnesvärd som möjligt, vi lägger ner mycket tid och omtanke för att ni ska trivas. Danspasset blir helt skräddarsytt efter era önskemål och vi är specialiserade inom olika dansstilar , så det är fullt möjligt att kombinera. Det finns även möjlighet att boka andra typer av pass, tex konstformer med holistiskt fokus (tex yoga, akrobatik, shamansk energidans, konstnärlig dans mm).

Passa på att dansa reggaeton eller brasiliansk funk, ett explosivt danspass full med attityd, eller få in riktig karnevalskänsla med samba!

Om ni söker efter en rolig aktivitet till möhippan, boka ett roligt och minnesvärt danspass med oss:

  • Möjlighet att köra online, i studio eller så kommer vi till er.
  • Specialiserade inom dansstilar som reggaeton, samba, afrobrasilianska danser, brasiliansk funk, creative dance m.m.
  • Vi håller till i dansstudios centralt i Stockholm, alla med tillgång till omklädningsrum och dusch.
  • Bokningstider för möhippor och event skiljer sig från dansschemat för terminskurserna, bokning sker enligt överenskommelse.
  • Ett danspass är ca 60 min, det finns även alternativ för 90 min.
  • Pris fr 270 kr/person (minst 12 pers). Detta inkluderar hyra av danssal, workshop och kreativ/pedagogisk planering (+ lån av sambadräkt, vid sambaworkshop).
  • Vid bokning av samba-workshop får bruden möjlighet att låna sambadräkt med fjäderkrona och hela karneval-utstyrseln. Varför inte prova på att vara sambadrottning för en dag?:-)
  • Vi fotar och filmar gärna vid önskemål (självklart utan kostnad)!
  • Samarbete med fotografer, dansare och musiker. Om ni har önskemål om större tillställning, kontakta gärna oss, så hjälper vi er.

Ni kan välja bland flera olika dansstilar, vi har gott om erfarenhet och kunskap. Vi älskar att få samtal och mail, kontakta oss, så hjälper vi er!

Boka möhippa

Boka möhippa

wordpress hemsida wordpress hemsida