Boka dans till möhippan

Högsäsongen under våren-tidig höst 2022 var helt fantastisk! Vi blir lika glada varje gång när vi blir tillfrågade att ordna en aktivitet till möhippan. Boka in ett minnesvärt danspass och unna er en dag med grym musik och roliga rytmer! Pssst…! Du vet att vi blir bokade även till gruppaktiviteter, tex after-work och födelsedagar? Skriv till oss så hjälper vi dig.

Dagen en gifter sig är en av de viktigaste dagarna i livet. Möhippan är en speciell dag, det är då blivande bruden får tillfälle att fira med alla sina vänner! För oss är varje möhippa unik, precis som varje blivande brud är unik, det är viktigt att ni får en härlig stund och att danspasset blir så minnesvärd som möjligt. Efter alla dessa år blir vi fortfarande lika glada över att så många väljer att fira sin möhippa med oss. Det är så fint att se värmen och kärleken som finns i gruppen.

Inför varje möhippa läggs mycket tid och omtanke för att ni ska trivas i studion. Danspasset är helt skräddarsytt efter era önskemål och vi är specialiserade inom olika dansstilar (det är möjligt att kombinera dansstilar). Passa på att dansa reggaeton, brasiliansk funk, explosiva danspass fulla med attityd (Urban Latin), eller varför inte få in riktig karnevalskänsla med samba (Samba & Brazilian)? Rör hela kroppen och själen till afrobrasilianska rytmer (Samba & Brazilian, fokus på afrobrasilianskt) eller fokusera på att ta fram lekfullheten med twerkinspirerade rörelser, feminina element och sensualitet (Latin Femvibe). Söker ni ett lugnare pass går det bra med tex Elemental Flow, en klass inspirerad av naturen, elementen och att känna in kroppen.

Det finns även möjlighet att boka andra typer av pass, tex energirörelser med inspiration från elementen och naturen, lugnare pass med skapande dans mm. Vi samarbetar även med aktörer inom andra konstformer, tex prova akrobatik eller slagverk, ha ett yogapass m.m. Här nedan ser ni exempel på våra olika workshops (ibland kan det ta en liten stund att ladda ner, kontakta oss annars så skickar vi via mail).

Vi hade en fantastiskt rolig timme på min systers möhippa tillsammans med Lindsay, som inte bara en grym instruktör utan också en otroligt varm och inspirerande person! Tusen tusen tack för det, kan starkt rekommenderas!
– Camilla

Bilder från våra härliga grupper genom åren

Känn er som hemma i studion

När ni kommer till oss kan ni känna er helt trygga, vi är helt själva i studion och det finns gott om utrymme för alla. För extra mys, erbjuder vi även lyxpaketet då vi fixar iordning dryck, lite snacks och frukt till er när ni kommer fram (fråga gärna om det!). Efter passet finns möjlighet att fräscha till sig i studions omklädningsrum med duschar.

Vad ingår i en dansworkshop?

 • Möjlighet att köra online, i studio eller så kommer vi till er.
 • Ni kan välja bland flera olika dansstilar, vi har gott om erfarenhet och kunskap.
 • Specialiserade lärare inom dansstilar som reggaeton, samba, latin feminine vibe (feminina rörelser med fokus på bål, rumpa, höfter), afrobrasilianska danser, brasiliansk funk, creative dance m.m.
 • Vi håller till i mysiga och personliga dansstudios centralt i Stockholm, alla studios har omklädningsrum och dusch.
 • Ett danspass är vanligtvis 60 min, men vi håller också ofta längre workshops på 90 min.
 • Pris fr 290 kr/person (minst 12 pers). Detta inkluderar danssal, skräddarsydd workshop för er grupp, kreativ/pedagogisk planering + extra stund efter passet för dusch och ombyte.
 • Vid bokning av samba-workshop får bruden möjlighet att låna sambadräkt med fjäderkrona och hela karneval-utstyrseln. Varför inte prova på att vara sambadrottning för en dag?:-)
 • Vi fotar och filmar gärna vid önskemål (självklart utan kostnad)!
 • Möjlighet att boka till lyxpaket! Fråga oss vid bokning.
 • Samarbete med fotografer, dansare och musiker. Om ni har önskemål om större tillställning, kontakta gärna oss, så hjälper vi er.
 • Bokning sker enligt överenskommelse, tiderna för möhippor och event skiljer sig från dansschemat för terminskurserna.

Vi älskar att få samtal och mail. Kontakta oss, så hjälper vi er! (Bra för oss att veta är önskemål om datum/tid, hur många personer och gärna vad ni önskar för innehåll)

Jag letade efter en danslärare som ville undervisa dans vid en möhippa och kom i kontakt med Lindsay. Hon var snabb med att återkoppla när jag skickade en förfrågan där jag undrade om hon vill undervisa ett möhippegäng. Det var inte några problem för henne att åka en bit för att komma till den plats där möhippan ägde rum. På möhippedagen möttes vi upp på den ort där vi skulle dansa och hon var lätt att kommunicera med, positiv och engagerad. Lindsay träffade den blivande bruden och övriga möhippedeltagare i en hyrd danssal och där berättade hon först vem hon var om vad vi skulle få dansa för någon stil. Hon ledde oss med trygg hand genom en intensiv och svettig timma som innehöll mycket skratt och glädje. Dansstegen var lagom utmanande och gruppen hängde med utan större problem. Det var danslusten som var i fokus och inte hur stegen såg ut när vi utförde dem. Den blivande bruden blev aldrig utsatt för något jobbigt eller pinsamt utan Lindsay hade en professionell och trygg ledarstil som gjorde att alla vågade dansa. Jag upplever att Lindsay är kompetent och kunnig inom sitt dansområde, (afrobrasiliansk stil) och jag rekommenderar henne varmt!

– Petronella