Boka ett roligt danspass till afterwork, företagseventet

Boka in ett minnesvärt danspass och unna er en timme eller två med grym musik, härliga rytmer och många skratt! Eller varför inte ett lugnare pass med kreativa inslag? Vi blir så glada varje gång vi blir tillfrågade att ordna en aktivitet till möhippan, arbetsplatsen eller kompisgänget.

Ett pass passar närsomhelst! Vi blir bokade till alla typer av gruppaktiviteter, tex afterwork, möhippor och födelsedagar. Skriv till oss så hjälper vi dig.

Möhippa, Fruhippa

Möhippan är en av de viktigaste dagarna i livet. Det är då blivande bruden får tillfälle att samla och fira med sina nära! För oss är varje möhippa unik, precis som varje blivande brud är unik, det är viktigt att ni får en avslappnad, glädjefylld stund och att danspasset blir så minnesvärd som möjligt. Det är så fint att se värmen och kärleken som finns i gruppen. Efter alla dessa år blir vi fortfarande lika glada över att så många väljer att fira sin möhippa med oss. 

Varje workshop är skräddarsydd

Inför varje workshop läggs mycket tid och omtanke för att ni ska trivas och njuta av er stund med oss. Danspasset är helt skräddarsytt efter er, tex om ni vill ha med några av era favoritlåtar.

Ett populärt inslag denna säsong har varit att få välja en favoritlåt och skapa en egen liten koreografi till gruppen. Tips för bröllopet eller som överraskning på kick-offen!

Vi är specialiserade inom olika dansstilar, och det är möjligt att kombinera.

 • Dansa reggaeton och brasiliansk funk- explosiva danspass fulla med attityd (Urban Latin)
 • Få riktig karnevalskänsla med samba
 • Rör kropp och själ till afrobrasilianska trummor
 • Ta fram lekfullhet med twerkinspirerade rörelser, feminina element och sensualitet (Latin Femvibe)
 • Gå all in på gatan med brasiliansk funk
 • Söker ni ett lugnare pass går det bra med tex Elemental Flow, en klass inspirerad av naturen, elementen och att känna in kroppen
 • Det finns även möjlighet att boka andra typer av pass, med tex holistiskt innehåll, skapande dans mm.
 • Vi samarbetar även med andra, det är fullt möjligt att ha tex akrobatik eller slagverk, ett yogapass m.m.
 • För en fullständig lista på vad vi kan erbjuda er, kontakta oss, så skickar vi via mail.

För er som gillar lyx

För er som vill ha det lilla extra, finns möjlighet att beställa till lyxpaketet. Då fixar vi iordning bubbel, snacks och frukt till er när ni kommer. Väldigt uppskattat! Fråga oss vid bokning.

Vi hade en fantastiskt rolig timme på min systers möhippa tillsammans med Lindsay, som inte bara en grym instruktör utan också en otroligt varm och inspirerande person! Tusen tusen tack för det, kan starkt rekommenderas!
– Camilla

Här kan du se bilder med våra underbara grupper

Känn er som hemma i studion

Vi är helt själva i studion och det finns gott om utrymme för alla. För extra mys, erbjuder vi även lyxpaketet (fråga oss så får du info). Efter passet finns möjlighet att fräscha till sig i studions omklädningsrum med duschar.

Vad ingår i en dansworkshop?

 • Möjlighet att köra i studio, online, utomhus eller så kommer vi till er!
 • Möjlighet att köra i centrala studios i Stockholm och på Lidingö- vi har samarbete med flera studios.
 • Ni kan välja bland flera olika dansstilar, vi har gott om erfarenhet och kunskap.
 • Specialiserade lärare inom dansstilar som reggaeton, samba, latin feminine vibe (feminina rörelser med fokus på bål, rumpa, höfter), afrobrasilianska danser, brasiliansk funk, creative dance, friare rörelser m.m.
 • Vi håller till i mysiga och personliga dansstudios centralt i Stockholm, alla studios har omklädningsrum och dusch.
 • Ett danspass är vanligtvis 60 min, men vi håller också ofta längre workshops på 90 min.
 • Pris fr 290 kr/person (minst 12 pers). Detta inkluderar danssal, skräddarsydd workshop för er grupp, kreativ/pedagogisk planering + extra stund efter passet för dusch och ombyte.
 • Vid bokning av samba-workshop får bruden möjlighet att låna sambakrona och dräkt. Varför inte prova på att vara sambadrottning för en dag?:-)
 • Vi fotar och filmar gärna vid önskemål (självklart utan kostnad)!
 • Möjlighet att boka till lyxpaket! Välkomstbricka med snacks och bubbel. Fråga oss vid bokning.
 • Samarbete med fotografer, dansare och musiker. Om ni har önskemål om större tillställning, fråga oss gärna, så hjälper vi er.
 • Bokning sker enligt överenskommelse. Tiderna för möhippor och event skiljer sig från dansschemat för terminskurserna.

Vi älskar att få samtal och mail. Skicka en förfrågan nedan så hjälper vi er vidare. (Bra att ta med vid förfrågan- önskemål om datum/tid, hur många personer och gärna vad ni önskar för innehåll).

Jag letade efter en danslärare som ville undervisa dans vid en möhippa och kom i kontakt med Lindsay. Hon var snabb med att återkoppla när jag skickade en förfrågan där jag undrade om hon vill undervisa ett möhippegäng. Det var inte några problem för henne att åka en bit för att komma till den plats där möhippan ägde rum. På möhippedagen möttes vi upp på den ort där vi skulle dansa och hon var lätt att kommunicera med, positiv och engagerad. Lindsay träffade den blivande bruden och övriga möhippedeltagare i en hyrd danssal och där berättade hon först vem hon var om vad vi skulle få dansa för någon stil. Hon ledde oss med trygg hand genom en intensiv och svettig timma som innehöll mycket skratt och glädje. Dansstegen var lagom utmanande och gruppen hängde med utan större problem. Det var danslusten som var i fokus och inte hur stegen såg ut när vi utförde dem. Den blivande bruden blev aldrig utsatt för något jobbigt eller pinsamt utan Lindsay hade en professionell och trygg ledarstil som gjorde att alla vågade dansa. Jag upplever att Lindsay är kompetent och kunnig inom sitt dansområde, (afrobrasiliansk stil) och jag rekommenderar henne varmt!

– Petronella