Gratis Prova-på 27 aug i samba och brasilianska gatustilar- SAMBA & BRAZILIAN URBAN STYLES!

Kom på Öppet hus den 27 aug och prova på samba och brasilianska dansstilarKurserbild

Sommaren är och har varit grym, med mycket sol, grill och dans! Vi har haft Urban Summer Camp, som var ett dansläger i tre dagar där man fick möjligheten att prova på fler än nio olika stilar. Sedan ska vi inte glömma nu sist under UEFA Dam EM 2013, då vi knöt ihop finalveckan på Fan Zone i Solna. Core of Culture’s dansgrupp i samarbete med Caribahi bjöd på invigningsshow, Lindsay höll i workshop i samba och brasilianska stilar, och på finaldagen den 28 juli var det avslutningsshow med det stora karnevalståget till Friends Arena! Över 2000 personer som medverkade och längst fram ledde Core of Culture och Caribahi vägen.

Gratis Prova-på 27 augusti
Sommaren ser ut att stanna kvar ett tag till…! Än är det sommar kvar, och vi vill redan nu bjuda in dig till gratis prova-på inför höstens kurser!

Vad? 1,5 h Prova-på i Samba & Brazilian Urban Styles
När? Tisdagen 27 augusti kl 18-19.30 (ev ytterligare datum kommer inom kort)
Var? Core of Culture, Storgatan 17 Solna
Kostar? Inget, GRATIS!
Hur? Det går bra att bara ”droppa” in! Föranmäl dig här nedan om du vill vara säker på att få plats:

Info om klasserna, schema och priser finns på www.coreofculture.com

Hösten 2013

För barnen
Vi fortsätter med Dansmix Kidz- danskursen för barn som vill prova olika dansstilar, med fokus på gatustilar. Förra terminen blev denna grupp full på en gång, så passa redan på nu att anmäla ditt barn!

Nya tillskottet är AfroKids, där barn i åldern 4-7 år kan komma och dansa till livetrummor! I förälders sällskap.
Lärare : Mwebesa Abraham
Live afrikanska trummor med Kabara Kabamba

För ungdomar och vuxna
Till hösten erbjuder vi kurser i samba och andra brasilianska dansstilar, latin mix m.m. Nya klassen är capoeira, där du verkligen får chans att utmana din kropp och själ. Både nybörjare och fortsättning! Mer info om hiphop-klasserna kommer inom kort.

Boka- tidigt- rabatt
Passa på att anmäla dig till höstens kurser redan nu, då får du en boka-tidigt-rabatt på 200 kr! (T.o.m. 27 augusti, Ord. kurspris 1500 kr, 12 ggr)

Invigning redan den 24 augusti
Vi kommer även att ha öppet hus/invigning den 24 augusti kl 12-14 på Storgatan 17, då kommer vi att vara på plats för att visa lokalen, berätta mer om verksamheten och svara på frågor. Vi bjuder på fika! Föranmälan görs på: info@coreofculture.com eller tel 070- 498 72 25. Välkommen att komma förbi!
Tid & plats: Lör kl. 12-14, Storgatan 17, Solna

Så går du runt och tänker på att vilja börja dansa – nu har du chansen! Kom och dansa på Solnas nya urbana kultur- och danscenter.

Mer information om kurserna, centret, schema hittar du på www.coreofculture.com

Varmt Välkommen!

Paz y amor,

/ Core of Culture- crew