Kurs i Mindfulness och energihälsa

Mindfulness och energihälsa, en kurs för dig som söker förändring på olika plan av livet

Onsdagar 26/9 – 24/10 kl.18.00 – 19.45 (mellan 19.45 och 20.00 har du möjlighet till att i lugn och ro samla dig, prata med kursledaren eller helt enkelt välja att göra en övning innan du går hem)

Nivå: Inga förkunskaper krävs. Kursen bygger på Mindfulness och andra verktyg inom energihälsa. Varje träff innehåller lite teori och tips kring litteratur i de behandlade delarna. De praktiska övningar som du sen kan använda hemma genomsyrar kursen.

Ta gärna med egen yogamatta om du har en hemma, bekväma kläder och en vattenflaska.

Efter kursen kommer du ha en hel ”verktygslåda” fylld med praktiska övningar som hjälper dig att bli mer medveten om olika aspekter i ditt liv. Du kommer kunna hantera stress på nytt sätt. Ditt förhållningssätt till dina val i livet blir annorlunda och du kommer se livet med nya ögon dvs. från annat perspektiv. Detta är en kurs till självhjälp som kommer berika dig på många plan.

Anmälan: smsa till 073-2129023 (kursledare Aleksandra Chaladus)

Start 26 sep där du har möjligheten att få förståelse på vad kursen går ut på.

Pris: Om du anmäler sig senast 26 sep får du rabatt på 200 kr! Plus att alla som är Core of Culture medlemmar får ytterligare rabatt och går hela kursen för endast 500 kr!

(Ordinarie pris är 800 kr, 5 träffar) Drop in kostar 200 kr/tillfälle.

Kursledare: Aleksandra Chaladus, Mindfulness lärare, Hälsocoach, Certifierad Instant Transformation coach, Energimedicin/hälsa guide

Plats: Core of Culture, Storgatan 17 i Solna. Vi finns på högra hörnet av fastigheten. Vi finns mittemot gymmet Drivkraft. Det finns ett bostadshus och busshållplats Storgatan, du kommer att se Hemköp på hörnet av gatan. Om du ev inte hittar, så är det bara att slå en signal till oss: 0736 193 000.

Buss: Hållplats Storgatan (113, 152, 507)
Bil: Parkering finns längs Storgatan och Huvudstagatan (parkeringen inom bostadsområdet är privat och man får tyvärr ej parkera där).

 

Om Mindfulness

”Mindfulness är ett förhållningssätt som utvecklar uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Att vara mindful handlar om att vara fullt medveten om vad som sker i nuet utan filter och utan att bedöma det som sker.  Oavsett livssituation och oavsett om du är kroniskt sjuk eller inte kan du med träning minska din stress och ditt lidande samt öka sin livskvalitet.  Egentligen är det fråga om att göra de resurser som du redan har medvetna för att sedan utveckla dem.

Med enkla övningar lär du dig att bli alltmer mindful (medveten) och därigenom göra klokare val och bättre klara av pressen i privat- och yrkesliv.
Med träning lär du dig att minska din stress, bli mer uppmärksam och att fokusera på det som är väsentligt. Mindfulness hjälper också den som tränar att sova bättre. Att bättre hantera förändringar är en annan positiv effekt.

Mindfulnessträning handlar mycket om att öka den egna medvetenheten om vad som händer i och runt omkring oss. Med träning kommer vi att upptäcka att vi har val i många fler situationer än vi tidigare varit medvetna om. Mindfulness hjälper oss därför att göra fler medvetna val och rikta vår energi på de som vi anser viktigt och som vi kan påverka. Vi blir också medvetna om det vi inte kan påverka och släpper taget om det. Vi blir med träning lugnare och mer medvetna.” Mindfulnesscenter.